Teambuilding

teambuilding-foto5
teambuilding-foto4
teambuilding-foto3
teambuilding-foto2
teambuilding-foto1
previous arrow
next arrow

Hoofdmenu \ bedrijf of vereniging \ Teamwork@mariënstede

Teamwork@mariënstede

Teambuilding op een verrassend andere manier?
Wij hebben voor U een locatie midden een kasteelpark. 

Alle hippe tendensen zitten vervat in ons verhaal: kleurrijk – innoverend – slow – buurtverwarmend – korte keten – …. en vooral veel inspiratie van onze kernactiviteit “samenwerken aan een inclusieve samenleving”

Wij heten U welkom, verwennen U de ganse dag met eigen ambachtelijke producten en laten U kennis maken met respect, éénvoud, verbondenheid en vooral veel AUTHENTICITEIT.

Wij bieden U een sfeervolle, goed uitgeruste vergaderruimte voor 20 personen in het centrum van Dadizele en toch middenin het groen. De locatie is vlot bereikbaar en er is gratis parkeergelegenheid op wandelafstand.

In een dagprogramma hebt U de keuze om ruimte en tijd te voorzien voor … ofwel een rondleiding in onze atelierwerking … ofwel een ontspanningsactiviteit … ofwel kiest U om de volledige dag te vergaderen.

Gedurende de ganse dag kan U beroep doen op de catering vanuit Mariënstede, samengesteld op uw maat. Deze wordt verzorgd door een vaste groep van zes personen met een beperking en hun begeleider. Zij schotelen u fier het beste uit onze voedingsateliers, tuin en winkel voor.

Vijf redenen waarom Mariënstede een zeer geschikte locatie is voor uw teambuildingsdag:

  1. Open en sfeervolle vergaderruimte met directe aansluiting op een zonnig buitenterras. Ingesloten in het park heeft u volledige privacy, maar tegelijkertijd ook een panoramisch uitzicht over ons domein.
  2. Modern uitgerust lokaal van 70 m² met een capaciteit van 20 personen. Alle technische faciliteiten zijn aanwezig om comfortabel en efficiënt te kunnen vergaderen : draadloos internet, flipover en groot projectiescherm. U hebt vooraf volledige inspraak in de zaalopstelling. Sta-tafels zijn beschikbaar. Bovendien kunt u gebruik maken van twee aanpalende vergaderzaaltjes.
  3. Gezellig en huiselijk, zithoek met houtkachel
  4. Vlot bereikbaar op 7 minuten van de autosnelweg A19, afrit 2 Menen.
  5. Gratis parkeermogelijkheid op wandelafstand (Ridder-Janlaan 3 8890 Dadizele)

Gebruik locatie vanaf 8 deelnemers

prijs op aanvraag

Aanbod koffie, thee, water, fruitsap

prijs op aanvraag

Gezonde en lekkere versnaperingen

prijs op aanvraag

Huisbereid koud buffet (incl soep en drank)

prijs op aanvraag

Teambuildingsactiviteiten (standaard)

Gratis

In Château Superette kan ook klein pakketje met lekkers van het huis gemaakt worden.

Heb je vragen of interesse omtrent het teamwerk in Mariënstede, aarzel dan niet om ons te contacteren op het nummer 056/50 94 13 of via e-mail.