Kaaspakketten

Kaaspakketten

Wanneer
22/11/24 | 10:00 - 17:45

Waar
Huis in ’t Park Mariënstede
Remi Dewittestraat 6
Dadizele

Ambachtelijke hoevekaaspakketten ten voordele van Mariënstede.

Bestel ten laatste op woensdag 13 november.

Onze nieuwe kaasmeester Dieter zit boordevol innovatieve en smaakvolle plannen om u de allerbeste kaaservaring te bieden. Voor deze 21ste editie hebben we ons best gedaan om enkele nieuwe, verrassende smaken toe te voegen aan onze vertrouwde klassiekers. We hopen dat onze zorgvuldig samengestelde selectie opnieuw in de smaak valt.  Bij ons staat lokale kwaliteit voorop. Daarom werken we uitsluitend samen met lokale kaasmakers en kaasboeren. Zo ondersteunen we niet alleen de gemeenschap, maar kunnen we u ook de allerbeste en meest verse kazen aanbieden.

Voor €24,- ontvangt u een heerlijk kaasplankje, perfect voor ongeveer 3 personen. Daarnaast krijgt u een potje ambachtelijke confituur, met liefde bereid in het voedingsatelier van Mariënstede. Het totaalgewicht van de kazen is ongeveer 750 gram, zodat u zeker bent van een rijkelijk gevulde plank. Bij onvoorziene omstandigheden kan de samenstelling van het pakket iets wijzigen, maar we garanderen altijd de hoogste kwaliteit en smaakbeleving.

Bij intekenen kan je er nu voor kiezen om je pakket(ten) af te halen in het Huis in ’t Park in Dadizele of in Superette Capellehof in Rollegem-Kapelle.

Zin in een unieke kaaservaring?
Ontdek de heerlijke wereld van onze kazen!

Smakelijke groeten, Het Kaaspakketten Team

Wat zit in het pakket ?

RidderJanJongRidder Jan  | Mariënstede Dadizele
(gepasteuriseerde koemelk)
Een goudakaas gemaakt uit ochtendverse melk van een plaatselijke boerderij. In tegenstelling tot klassieke gouda’s, smelt deze kaas weg in de mond terwijl je geniet van verfijnde aroma’s en de zachte nasmaak. Door onze kaasmakers met trots op uw bord gebracht.

 

Keiems Bloempje  | ‘t Dischhof Keiem
(rauwe biologische koemelk)
Een witschimmelkaasje met beperkt zoutgehalte. De biologische rauwe koemelk geeft deze kaas een zuivere, volromige smaak. De smeuïge textuur en de bebloemde korst weet elke kaasgenieter te verleiden.

 


Kaasterkaas
| ‘t Groendal Rumbeke
(gepasteuriseerde koemelk)
Zachte kaas met roodflora. De gewassen korst blijft mild en bezorgt deze romige kaas een subtiele smaak. Een kaasje voor de fijnproevers.
Zilveren medaille World Cheese Awards

 

Italiaanse kruidenkaas | ‘t Groendal Rumbeke
(gepasteuriseerde koemelk)
Halfharde jonge kaas verrijkt met Italiaanse kruiden, waaronder zongedroogde tomaat, tijm en basilicum. De zuiderse accenten brengen Italië op zijn best.

a
a

Molenkaas | De Moerenaar Veurne
(gepasteuriseerde koemelk)
Extra belegen harde kaas met 6 maand rijping, bereidt met melk uit de Moeren. Molenkaas krijgt een volle intense smaak met een verfijnd edel boeket volgens een aloud recept.

 

Bestel ten laatste op woensdag 13 november.