Samenwerking met Hefboom

Samenwerking met Hefboom

Om de infrastructuur van Mariënstede verder te moderniseren zijn investeringen nodig. En daarvoor klopten we aan bij Hefboom voor een investeringskrediet. We moeten het kasteel verbouwen omdat er geen toiletten en douches in de kamers zijn. Een kasteel verbouwen is echter geen cadeau. Daarom zochten we extra financiering. We besloten om niet aan te kloppen bij een traditionele bank. Banken hebben geen verhaal, zij hebben aandeelhouders. Bij Hefboom ligt dat helemaal anders. We voelden direct dat er een klik was in visie tussen onze beide organisaties. Zo is de liefde tussen Mariënstede en Hefboom ontstaan.

“Als je iets wil verwezenlijken, moet je iets doen. Wij helpen mee de grenzen van onze mensen te verleggen. Maar daardoor ook de grenzen van onze organisatie. We staan open voor de toevalligheden van het leven, waardoor we organisch groeien. En Hefboom is daarin een fantastische partner”, besluit Lieven Detavernier.

Om deze samenwerking in de verf te zetten, maakte Hefboom in samenwerking met AAP Media een filmpje met een mooie tekst rond onze visie.
Het filmpje vind je ook terug op onze pagina ‘Visie‘.